Luukku 18: Joulukukkakaupoilla

Tämän postauksen loppu on nyt hieman erilainen kuin mitä alun perin suunnittelin sen olevan. Mutta ei se mitään, aloitetaan nyt kuitenkin suunnitellusti.

Muistan, kun kymmenisen vuotta sitten kävin joulun alla kylässä. Pöydällä oli yksi kaunis, näyttävä, valkoinen leikkokukka, jonka isäntäväki oli saanut joulutervehdykseksi ystäviltään. Siihen maailman aikaan käsitykseni tuliaiseksi tai lahjaksi annettavista kukista oli kolmen euron tulilatva paikallisesta marketista. Ajattelin, että sitten kun minäkin olen kunnolla aikuinen, vien joulukukiksi tuollaisia tyylikkäitä, yksinkertaisia kukkia!

Mielestäni tulilatva on edelleen ihan vakavasti otettava kukka – vien ja saan edelleen sellaisen lahjaksi oikein tosi hyvillä mielin. Mutta vähitellen olen löytänyt tieni myös kukkakauppoihin. Onhan se nyt ihanaa valita kukkia lahjaksi!

Ja nyt tulee se muutos suunnitelmiin.

Menin nimittäin sinne kukkakauppaan selvittämään, mikä se aiemmin ihailemani kukka oikein oli. Ja mä todella kiitän onneani, että selvitin kukan omin päin ilman, että jouduin selittämään kuvaustani sille kukkakauppiaalle. Koska se kukka oli ja on….

amaryllis

….amaryllis!

Kukkaisaa joulua kaikille toivottaa kovan luokan hortonomi!

Joulukalenterin luukuista avautuu ideoita ja inspiraatiota joulun odotukseen. Kaikki joulukalenterin postaukset löydät tunnisteella #meidänjoulu. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s