3. luukku: Joulupuu

Joulupuu-keräys järjestetään Suomessa jo 13. kertaa. Keräyksen ideana on kerätä 0-21 -vuotiaille joululahjoja, jotka jaetaan mm. kuntien sosiaalitoimien kautta lapsille ja nuorille.

Lahjan sisältö voi olla mitä tahansa vaan ei mitään syötävää. Paketin päälle kirjoitetaan minkäikäiselle lahja olisi sopivin ja mitä se sisältää. Jyväskylän seudulla on lukuisia keräyspisteitä. Mm. kaikkiin Prismoihin ja Kauppakeskus Seppään voi palauttaa paketoidun lahjansa.

dav

Joulupuu-keräys on oiva tapa antaa omastaan myös yhdessä lasten kanssa. Ehkäpä lapsi voisi valita joululahjan jollekin samanikäiselle ja auttaa paketoinnissa. Kenties se herättäisi keskustelua anteliaisuudesta, kiitollisuudesta ja siitä, miten tärkeää meidän on kurottaa toisiamme kohti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s