13. luukku: Muistaminen on aina muodissa

Yhtäkkiä olen ollut useammassa tilanteessa, jossa ympärillä olevat ovat ponnekkaasti kertoneet, kuinka he eivät enää anna joululahjoja eivätkä lähetä joulukortteja. Kaikilla on ihan tarpeeksi kaikkea, ihan turhaa antaa mitään, pistän vaikka hyväntekeväisyyteen.

Itsestä on tuntunut vaikealta siinä hetkessä sanoa, että kyllä minä ajattelin antaa lahjoja ja lähettää muutaman kortinkin. On tuntunut, että joulukortin lähettäminen tai  vaikka hierontalahjakortin antaminen, olisi hölmöä tai vanhanaikaista. Tai aina jotenkin turhaa. Tai että hyväntekeväisyys ja ystävien muistaminen olisivat vaihtoehtoisia asioita.

anna lahja

Mutta eihän se niin ole! Ajatellun lahjan antaminen tai juuri jollekin tietylle kauniin sanoin kirjoitettu kortti on ihana juttu. Parhaimmillaan ilahduttavaa, tarpeellista, kaunista tai jopa joku edellisten yhdistelmä.

Tänäkin jouluna lahjan antaessani ja kortin kirjoittaessani toivon, että vastaanottaja kuulee sen, mitä lahjoillani ja korteillani eniten haluan sanoa. Muistan sinut, ajattelin sinua, olet tärkeä.

It is not the gift, but the thought that counts.
Henry Van Dyke

// Heini

One thought on “13. luukku: Muistaminen on aina muodissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s