Luukku 2: Tuunatut joulutortut

Lapsena rakastin joulutorttuja. Tai ehkä pikemminkin rakastin sitä paistettua voitaikinaa. Sillä mitä vähemmän tortussa oli luumuhilloa, sen parempi se mielestäni oli!

Aikuisiällä paistettu voitaikina ei enää ole pidellyt jouluherkkujen ykkössijaa – etenkään kun se luumuhillo ei vieläkään ole ihan lempparia. Mutta tiedättekö mitä, tuunattu joulutorttu saattaa tuoda asiaan muutoksen! Nimittäin tämän vuoden ensimmäisen ja mitä todennäköisimmin parhaimman joulutortun söin jo hyvissä ajoin lokakuun puolella. Kyllä kannatti taas kutsua itsensä kyläilemään!

blogi joulutortut

Ja nyt paljastankin teille ystäväni herkullisen joulutortun salaisuuden: vaniljarahka ja omena-kanelihillo. Valmista siis joulutorttu tavalliseen tapaasi, mutta lusikoi ensin voitaikinan päälle reilusti vaniljarahkaa ja sitten vielä herkullista hilloa. Hilloksi käy siis mikä tahansa paistonkestävä hillo, valikoimaa näyttäisi kaupan hyllyillä piisaavan! Uskaltaisin luvata, että hyvältä maistuu!

Joulukalenterin luukuista avautuu ideoita ja inspiraatiota joulun odotukseen. Kaikki joulukalenterin postaukset löydät tunnisteella #meidänjoulu.

One thought on “Luukku 2: Tuunatut joulutortut

  1. Päivitysilmoitus: 20. luukku: Täytetyt sydämet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s