Luonnonkosmetiikan suosikkeja

Ensimmäisen lapseni syntymän aikoihin innostuin luonnollisemmasta kosmetiikasta. Kiinnostuin siitä, mitä ainesosia käyttämäni tuotteet sisältävät, ja ennen kaikkea siitä, mitä lapseni iholle laitan. Pikkuhiljaa vanhojen tuotteiden loppuessa aloin korvata niitä luonnonkosmetiikan tuotteilla. 

Kosmetiikan suhteen en ole mitenkään erityisen uskollinen tietyille merkeille tai tuotteille, ja usein edellisen purnukan loputtua ostankin kokeilumielessä tilalle jotain muuta. Muutaman sen verran hyvin itselleni sopivan tuotteen olen tässä vuosien varrella kuitenkin löytänyt, että niitä olen ostanut jo useamman kerran peräkkäin. Oma tämänhetkinen luonnonkosmetiikan top 3 on:

IMG_2422

1. Mia Höytö Ihana Moisturising cream. Täyteläinen kosteusvoide, joka on kuitenkin tarpeeksi hyvin imeytyvä meikkivoiteen alla käytettäväksi, ja jättää kauniisti kuultavan pinnan.

2. Madara Balancing Toner. Pitkään kuvittelin, että kasvoveden tehtävä on puhdistaa, kunnes opin, että itse asiassa sen tehtävä onkin kosteuttaa ihoa. En voi enää elää ilman.

3. Lavera Illuminating Eye Cream. Tuo valoa ja häivyttää väsymyksen merkkejä, mitä muuta voisi silmänympärysvoiteelta toivoa?

Bonusvinkkinä vielä näin kesän lähestyessä Algamaris aurinkovoiteet, joita kokeilimme viime kesän rantalomalla ensimmäistä kertaa. Todella hyvin levittyviä ja tehokkaita tuotteita, joiden kanssa seurueemme pienimmätkään eivät päässeet palamaan paahtavasta auringosta huolimatta. Kasvoille tarkoitettu ihon sävyä kevyesti tasoittava aurinkovoide oli omaan käyttööni täysi kymppi luoden kasvoille upean hehkun, ja after sun –voide viilensi auringon kuumentamaa ihoa ihanasti. Suosittelen lämpimästi!

IMG_2421

Jos asia kiinnostaa, mutta et tiedä mistä kosmetiikkavarastojesi putsaus kannattaisi aloittaa, suosittelen lataamaan puhelimeen CosmEthics –sovelluksen. Sen parissa olen itsekin viettänyt tovin jos toisenkin ensin oman peilikaappini äärellä, ja myöhemmin kaupan hyllyjen välissä. Jos ihmettelet, miksi shampoohyllyllä joku kulkee puhelin ojossa, niin hän todennäköisesti skannailee siellä sovelluksellaan löytääkseen turvallisia tuotteita. Sovelluksessa on valmiita filttereitä, jotka hälyttävät jos tuote sisältää esimerkiksi muovia tai allergisoivia tuoksuja, myös omia henkilökohtaisia filttereitä voi halutessaan luoda.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s