7. luukku: Joulun suosikkisävelet

Musiikki maalailee mieliimme maisemia. Sävelet saattavat sieluamme salattuun. Lyriikat luovat paikan pysähtymiselle ja hetken hartaudelle.

Joulun tunnelmaan virittäydytään vuodesta toiseen tuttujen tahtien siivittämänä. Aina silloin tällöin jokin uusi melodia tai sanoitus soi sielussa asti, ja mukaan tarttuu uusi jouluklassikko. Ihailemme suuresti niitä, joilla on lahja pukea sanoiksi ja ilmaista sävelin jotain siitä ihmeestä, jonka äärelle kukin meistä jouluna pysähtyy.

7.12.kuva

Tänään haluamme jakaa kanssanne Kaleidoskoopin joulusoittolistan. Keräsimme kokoon koskettavimpia klassikoita, lämpöisiä lauluja ja joulun tunnelmaan virittäviä veisuja. Listaltamme löytyy niin sanoituksillaan sykähdyttäviä kuin rytmeillään rauhoittavia joululauluja. Valitsemamme laulut ovat kaikki melko rauhallisia, niitä kuunnellessa voimme itsekin laskeutua joulurauhaan.

Kaleidoskoopin joulu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s