Katseessasi kaikki

Kuka olet?

Olet ainutlaatuinen. Sinulla on unelmasi, haaveesi, kipusi, haaveesi. Olet sinä, eikä sinunlaistasi ole tässä maailmassa toista.

Olet ainoa laatuasi, ja samalla näen sinussa piirteitä jostain niin monesta aiemmin kohtaamastani. Olet juuri sinä, ja silti löydän pälyilevästä katseestasi niin monen muunkin teini-iän epävarmuudet, pelot, haparoinnin. Kaipuun tulla huomatuksi, hyväksytyksi, nähdyksi.

Pelkäät niin kovin olevasi erilainen ja antaisit kaikkesi, jotta kuuluisit joukkoon. Samaan aikaan teet kaikkesi, jotta huomaisimme sinut. Yrität kiinnittää huomiomme kaikin mahdollisin tempuin, mutta samaan aikaan työnnät pois jokaisen, joka pyrkii lähellesi.

Kanssasi olen täysin neuvoton.

Haluaisin oppia tuntemaan sinut. Sinut. Tiedän, että olet enemmän kuin kärkkäät heittosi ja ronskit vitsisi. Yritän kovasti nähdä sinut kaiken sen takana. Usein olen ollut lähellä luovuttaa. Olet ympäröinyt itsesi niin korkealla muurilla, että sisintäsi tuntuu olevan mahdoton tavoittaa.

Ja muurisi takaa raivoat, kun kukaan ei tajua. Et päästä ketään lähelle, vaikka samaan aikaan toivot, että joku uskaltautuisi lähellesi.

Huomaatko, kuinka kovasti yritämme murtaa muurisi?

// Suvi

Tämä teksti on viimeinen perjantaisista teksteistämme, joissa kerromme arkisista mieleen jääneistä kohtaamisista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s