Polun päässä

Yksi tahtoi kirjoittaa ja kaipasi motivaattoria. Toinen halusi blogata, mutta arkaili aikatauluja. Kolmas innostui mukaan ensikutsusta, neljäs hetken pohdittuaan.

Ihan näin yksinkertaista se ei ollut, mutta nyt kuitenkin ollaan ensimmäisen virallisen postauksen äärellä.

Tätä blogia kirjoittaa neljä pienissä kylissä kasvanutta naista, joiden elämään ovat aina kuuluneet kirjat ja kirjoittaminen. Arki keskisuuressa kotikaupungissa on täynnä monenlaista menoa, mutta aina on aikaa hyvälle kahville – tarjoiltiinpa se sitten keskustakahvilassa tai nuotion äärellä luonnon rauhassa.

Kukaan meistä ei tiedä, mihin tämän blogin polku vie. Sen osaamme arvata, että edessä on monenlaisia mäkiä ja mutkia, mielenkiintoisia sivupolkuja ja kurkistuksia neljään erilaiseen arkeen.

Kaleidoskooppi on optinen leikkikalu, johon kurkistamalla voi nähdä aina uudenlaisia symmetrisiä kuvioita. Mikä tahansa mielivaltainen kuvio heijastuu kaleidoskoopin peileistä useita kertoja ja näyttäytyy siten symmetrisenä. Nimi tulee kreikan kielen sanoista kalos (kaunis), eidos (kuva, muoto) ja skopein (nähdä).

Ilmaisuja kaleidoskooppi tai kaleidoskooppimainen käytetään usein myös kuvaannollisesti puhuttaessa monipuolisista tai vaihtelevista ilmiöistä.

lähde: Wikipedia

k-path.jpg

Tästä se alkaa – matka kohti jotain uutta. Tervetuloa mukaan!

– M, A, H & S

One thought on “Polun päässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s