Uuden kynnyksellä (+ arvonta)

Perustimme Kaleidoskoopin reilu vuosi sitten. Halusimme kirjoittaa ja harjoitella kirjoittamista, sillä rakastamme sanoja ja sitä mitä niillä voi ilmaista. Vähän uskalsimme myös toivoa, että jotkut, ajoittain haparoivatkin sanamme voisivat tavoittaa jonkun toisenkin tuntoja, ajatuksia ja kokemuksia.

Tähän asti tie eteenpäin on piirtynyt kuin itsestään. Olemme julkaisseet tekstin jokaisena maanantaiaamuna, toisinaan myös perjantaiaamuisin. Kesäperjantaisin (#meidänkesä) inspiroiduimme auringosta, lokakuisina perjantaina (#meidänarki) arjesta. Joulukuussa toteutimme joulukalenterin (#meidänjoulu). Ja matkan varrella olemme innostuneet kirjoittamisesta ja blogista aina vain enemmän!

Kuitenkin näin uuden vuoden kynnyksellä olisi mukava kuulla teidän ajatuksianne ja toiveitanne. Millaisia ajatuksia Kaleidoskoopin tekstit ovat sinussa herättäneet? Millaisiin aiheisiin toivoisit meidän jatkossa tarttuvan? Minkälaisia tekstejä haluaisit jatkossa lukea?

Jätä vastauksesi em. kysymyksiin kommenttina ma 8.1.2017 klo 23.59 mennessä joko tämän postauksen loppuun, Kaleidoskoopin Instagramiin tai Facebookiin nimenomaan tähän postaukseen liittyvään kuvaan. Näin olet mukana Kaleidoskoopin ensimmäisessä, uuden vuoden alkua juhlistavassa arvonnassa (*). Kaikkien vastaajien kesken arvomme Mádaran Pihlaja Daily Defence -vartalovoin ja Ultra Rich Balm -voiteen sekä Elina Salmisen kauniin seinäkalenterin vuodelle 2018. Voittaja julkaistaan blogissa perjantaina 12.1. 

Lupaamme ottaa toiveenne huomioon, kun suuntaamme katseemme uuteen vuoteen. Toivomme, että jatkossakin onnistumme ilahduttamaan, liikuttamaan, herättämään ajatuksia ja ehkä jopa yllättämään.

(*) Arvontaan ei liity kaupallista yhteistyötä. Arvonnassa ei ole mukana Instagram, Facebook eikä WordPress.

9 thoughts on “Uuden kynnyksellä (+ arvonta)

 1. Kirjoituksia on ilo lukea. Ajatuksella kirjoitettuja ja kaunista kieltä. Samaistuttavia tunnetiloja. Jatkakaa samaan malliin. 🙂

  Tykkää

 2. Haluaisin kiittää koskettavasta, ajatuksia herättävästä blogista. Paljon kauniita kuvia. Pidin erityisesti joulukalenterin monipuolisuudesta. Älkää menettekö pohtivaa otetta. Kirjaesittelyitä voisi olla lisääkin.

  Tykkää

 3. Kaleidoskoopin naiset-valoisaa vuoden jatkoa💥

  Ootte taitava porukka. Pidän postauksistanne.
  Teillä kaikilla on sanallinen ilmaisu loistavasti hallussa. Kielikuvienne siivittämänä pääsee sujuvasti sujahtamaan sekä maisemaan että tunnetilaan.
  Kiinnostun selkeästi enemmän, jos tekstiä on terävöitetty omalla , uskottavalla kokemuksella, hiukan raotettu omaa elämää/arkea.
  Ilahduttaa ja lohduttaa , kun sattuu että joku on sanoittanut juuri sen mitä olet lähiaikoina ajatellut
  Tai pähkäillyt. Se antaa mahdollisuuden pohtia
  lisää /peilata.
  Vuoden kierto ja juhla-aikojen kuvaukset ,ideat
  ja linkit kiehtovat ja lisäävät omaakin luovuutta.
  Olette onnistuneet välittämään lukijalle valoa,
  lämpöä ja luottamusta -aihe kuin aihe.
  Huumori on hyväksi !
  Rustakkaa välillä runoja 😊
  Ehdottomasti jatkoa- liika kriittisyys pois, lukija kyllä ymmärtää .

  Tykkää

 4. Kiitos siitä mitä ootte jo jakaneet. Tekstit on aina huolellisesti ajateltu ja taitavasti kirjoitettu ja niitä on ilo lukea. Jatkossakin toivon arjen hetkiä ja palasia iloineen ja suruineen. Myös ruokaan liittyvät postaukset on mun mieleen 😉

  Tykkää

 5. Tykkään erityisesti teksteistä, joissa tunteet ovat läsnä, mutta joita ei aina ilmaista suoraan vaan lukijoille jätetään myös tulkinnan varaa. Tykkään myös noista runoista. Mitä toivoisin lisää? No miten olisi vaikka joku päiväkirjatyylinen ote tavallisesta viikosta tai vaikka viikonpäivästä erikseen jos viikko on liian pitkä. Mutta pieni kurkistus siihen ihan tavalliseen arkeen. Jokaiselta erikseen. On niitä kurkistuksia toki ollutkin, mutta että jokin sama teema eri kirjoittajalta? Rakastan teidän blogianne joka tapauksessa! ❤

  Tykkää

 6. Kaleidoskooppi on the best! Toivon kans, että jatkatte samaan malliin. Ootte tosi taitavia sanoittamaan asioita ❤ Tässä tuli mieleen muutama random aihe, joista olisi kiva lukea: vieraat kielet ja niihin liittyvät kokemukset / tunteet, ulkomailla tai uudella paikkakunnalla asuminen, ennakkoluulot tai pelot ja niiden kohtaaminen, puhutteleva elokuva/ laulu, elämä erilaisten ympäristön+yhteiskunnan paineiden keskellä … ja kaikki sen tyyppiset aiheet, joista ootte kirjoittaneetkin 😉

  Tykkää

 7. Olen lukenut miltein kaikki tekstit ja mielelläni ,olen useasti samaistunut tunteissani niihin ja saanut paljon itselleni niistä ja voimia taas jatkaa matkaa ,,kiitos ❤

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s