Luukku 12: Anna lahjaksi muistoja

Muistot säilyvät ainakin sydämissä, kirjoitetuissa sanoissa ja otetuissa valokuvissa.

Mitäpä jos tänä vuonna antaisitkin jollekin lahjaksi yhteisiä muistojanne? Mitä kaikkea vuoteen onkaan lähimpien kanssa mahtunut? Selaapa puhelimesi kuvakansiot läpi ja palauta itsekin mieleesi mennyttä. Kuinka paljon olisikaan syytä muistaa sitä, minkä oli jo ehtinyt unohtaa? Mistä kaikesta voikaan olla kiitollinen?

Itse askarrelluilla kuvakansioilla tai netissä kootuilla kuvakirjoilla saat varmasti hymyn jonkun lähimmän kasvoille. Niihin tartutaan ja kuviin tallentuneita hetkiä muistetaan vielä vuosienkin jälkeen. Tai jos aika ei riitä kirjoihin ja kansioihin, teetä kasa kuvia ja kirjoita muutama lämmin ajatus kuvien taakse. Sekin ilahduttaa ihan varmasti!

blogi muistot

Itse astuin muutama joulu sitten mukavuusalueeni ulkopuolelle ja askartelin valokuvat yksien kansien väliin. Luulen, että hymyilin itse vielä enemmän sitä tehdessäni kuin ystäväni sen saadessaan. Niin paljon kiitollisuutta herättivät nuo kaiken keskellä nopeasti räpsäistyt kuvat, joissa arki näyttäytyi monina hyvinä hetkinä.

Joulukalenterin luukuista avautuu ideoita ja inspiraatiota joulun odotukseen. Kaikki joulukalenterin postaukset löydät tunnisteella #meidänjoulu. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s