Luukku 14: Joulusisustusta

Tiedättehän ne lukuisat Pinterest -kansiot täynnä toinen toistaan upeampia joulukuvia? On vinkkejä sisustukseen, leivontaan, lahjapaketointiin… You name it! Niitä kuvia minäkin olen selaillut, ja haaveillut joulukodista, jonka jokainen yksityiskohta olisi huolella mietitty.

IMG_1191

Tämän lähemmäs Pinterestin täydellistä joulua en vielä ole päässyt. Tee vaikka joka joulu erilainen, tai kuten minä, nosta seinälle vuosien varrella kertyneistä korteista  parhaiten toisiinsa sointuvat.

Joulukalenterin luukuista avautuu ideoita ja inspiraatiota joulun odotukseen. Kaikki joulukalenterin postaukset löydät tunnisteella #meidänjoulu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s