Luukku 15: Kahvikuorinta

Kälyni skannasi syksyn alussa kuorintapurkkini ja kertoi sen sisältävän koko maailmalle haitallisia muovinpalasia. Hänen sanoistaan viisastuneena en sen koommin ole sitä samaista purnukkaa kaappiini hankkinut.

Samaisen kälyn sanoista inspiroituneena jaan teillekin vinkin itsetehtyyn kahvikuorintaan, jonka ainekset löytyvät kaapistasi eivätkä tuhoa hipiääsi eivätkä vesissämme eläviä kaloja. Tämä(kin) on hyvä ja helppo – sekä bonuksena vielä edullinenkin!

Sekoita keskenään saman verran kookosöljyä, hunajaa ja keitettyjä kahvinporoja. Halutessasi voit maustaa kuorinnan vaikkapa kaardemummalla tai kanelilla. Jos haluat antaa kuorinnan lahjaksi, kippaa massa tiiviiseen lasipurkkiin ja koristele kauniisti. (Muistathan, että kookosöljy muuttuu juoksevaksi noin 25 asteen lämpötilassa. On siis hyvä säilyttää purkki muualla kuin saunassa.)

kahvikuorinta

Joulukalenterin luukuista avautuu ideoita ja inspiraatiota joulun odotukseen. Kaikki joulukalenterin postaukset löydät tunnisteella #meidänjoulu. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s